Részvételi díjak

A szakmai anyagok benyújtásához szükséges előzetes regisztráció akkor válik a részvételi szándékot jelző regisztrációvá, amikor megérkezik a részvételi díj a konferencia folyószámlájára. A szakmai anyagokhoz kötődően – a konferencia-kötet véglegesítésének határideje miatt – valamennyi szerző és társszerző részvételi díjának 2014. augusztus 20-ig kell megérkeznie. A szakmai anyagot nem benyújtó résztvevők számára a regisztráció 2014. szeptember 30-ig nyitva van.

Felhívjuk az előadók figyelmét, hogy az absztraktok bírálatáról kapott értesítés után maximálisan két hét áll rendelkezésükre lemondani a részvételt, ellenkező esetben a regisztrált résztvevők díjfizetési kötelezettsége megmarad.

Határidők

Ár

Megjegyzés

2014. augusztus 20-ig előadó és nem előadó (résztvevő) doktoranduszoknak

20.000 Ft

A befizetett díj tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, konferencia-kötetet (elektronikus), frissítőket, ebédeket (meleg), csütörtök esti fogadást és a kulturális programokon való részvételt.

2014. augusztus 20-ig előadóknak és résztvevőknek (nem doktoranduszoknak)

25.000 Ft

Augusztus 20. után minden résztvevőnek

30.000 Ft

Péntek esti társas vacsora díja

5.000 Ft

Az árak ÁFA-mentesek!

Hozzászólások lezárva.

Powered by WordPress | Free Premium Free WordPress Themes with Plans | Thanks to WordPress 4 Themes, Free WordPress Themes and WordPress Themes Free